Υγιεινά ζυμαρικά με σπανάκι και αρακά
Ένα vegetarian γεύμα!
Εύκολο
4 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
200 g αρακάς εξτρα φίνος στον ατμό Bonduelle
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
200 g αρακάς εξτρα φίνος στον ατμό Bonduelle
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
- βήμα 1Λιώσε βούτυρο σε ένα τηγάνι και βάλε το σπανάκι. Βράσε τα μακαρόνια τόσο ώστε να παραμείνουν σφιχτά, στράγγιξέ τα και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι.
- βήμα 2Βράσε τον αρακά για 3, στράγγιξε και ρίξε πάνω από τα μακαρόνια.
- βήμα 3Κόψε μερικούς κύβους τυρί, βάλε αλάτι και πιπέρι και πρόσθεσέ τους στα ζυμαρικά.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Σερβίρονται ζεστά! Για επιπλέον γεύση, προσθέτουμε κύβους blue cheese.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
Λαχανικά της Άνοιξης με ελαφριά γεύση μουστάρδας
Ονειρική συνταγή για λαχανικά της Άνοιξης με ελαφριά γεύση μουστάρδας. Ένα πεντανόστιμο πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις.
ΛΑΧΑΝΙSTAS Λαχταριστά fusilli με αρακά & τυρί κρέμα
Τόσο λαχταριστά, που θα θες και δεύτερο πιάτο!
Κεφτέδες από αρακά με θυμάρι και μέλι
Μια απίστευτη γεύση!
Ανακαλύψτε επίσης