Πράσινα φασόλια με ντομάτα και φέτα
Τέλεια ιδέα για σαλάτα στο γραφείο!
Προσιτό
4 άτομα
12 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
300 g πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
6 ζουμερές ντομάτες
100g φέτα
1. κ.σ. ελαιόλαδο
6 φύλλα φρέσκου βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
6 ζουμερές ντομάτες
100g φέτα
1. κ.σ. ελαιόλαδο
6 φύλλα φρέσκου βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
300 g πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
6 ζουμερές ντομάτες
100g φέτα
1. κ.σ. ελαιόλαδο
6 φύλλα φρέσκου βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
6 ζουμερές ντομάτες
100g φέτα
1. κ.σ. ελαιόλαδο
6 φύλλα φρέσκου βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
- βήμα 1Βράσε τα πράσινα φασολάκια για 3΄.
- βήμα 2Στο μεταξύ, κόψε τις ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια, πρόσθεσε κύβους φέτας, λάδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακάτεψε καλά, προσέχοντας να μην πολτοποιηθούν τα υλικά.
- βήμα 3Στο τέλος, βάλε τα καλά στραγγισμένα φασόλια. Για επιπλέον χρώμα, γάρνιρε με φύλλα βασιλικού χονδρά κομμένα.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Για Μεσογειακή γεύση, προσθέτουμε πράσινες ελιές Καλαμών και ένα κ.γ. κάπαρη.
Ανακαλύψτε επίσης