Ρολό χοιρινού με φασόλια
Ζεστό, λαχταριστό, θρεπτικό!
Προσιτό
4 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
1 κονσέρβα (400g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
600g ρολό χοιρινό
1 ματσάκι κόλιανδρο
2 κ. σ. σόγια σως
1 τζίντζερ
4 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σ. λάδι
Πιπέρι
600g ρολό χοιρινό
1 ματσάκι κόλιανδρο
2 κ. σ. σόγια σως
1 τζίντζερ
4 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σ. λάδι
Πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
1 κονσέρβα (400g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
600g ρολό χοιρινό
1 ματσάκι κόλιανδρο
2 κ. σ. σόγια σως
1 τζίντζερ
4 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σ. λάδι
Πιπέρι
600g ρολό χοιρινό
1 ματσάκι κόλιανδρο
2 κ. σ. σόγια σως
1 τζίντζερ
4 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σ. λάδι
Πιπέρι
- βήμα 1Κόψτε το κρέας σε λωρίδες και καλύψτε το με πιπέρι και σόγια σως. Αφήστε για 15.
- βήμα 2Ψιλοκόψτε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κόλιανδρο.
- βήμα 3Σε ένα μεγάλο ταψί ζεστάνετε τη μισή ποσότητα λαδιού και τηγανίστε το κρέας σε υψηλή φωτιά. Βάλτε το σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι, στο λάδι που περίσσεψε, ανακατέψτε και μαγειρέψτε τα υπόλοιπα υλικά.
- βήμα 4Προσθέστε τα φασόλια με τη σως και βράστε τα. Βάλτε το κρέας πάλι στο τηγάνι και ανακατέψτε για άλλα 5. Πριν σερβίρετε, βάλτε λίγο κόλιανδρο για γαρνιτούρα.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Σερβίρετε αυτό το πιάτο με πίτα ή με τορτίγια.
Ανακαλύψτε επίσης