βήμα 1
Μαρινάρουμε το χοιρινό ψαρονέφρι με το αλατοπίπερο, την καπνιστή πάπρικα και το ελαιόλαδο. Σε καυτό τηγάνι, σωτάρουμε το μαριναρισμένο χοιρινό ψαρονέφρι ώσπου να αποκτήσει μια τραγανή κρούστα σε όλες τις πλευρές.
βήμα 2
Σε ένα μπολ, βάζουμε το ανάμεικτο μαρούλι, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και το κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες και προσθέτουμε τα κόκκινα φασόλια και το Mexico Mix GOLD.
βήμα 3
Για να φτιάξουμε το dressing, βάζουμε σε ένα μπωλ τη μουστάρδα με σπόρους, την απλή μουστάρδα, το μέλι, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και το προσθέτουμε στη σαλάτα.
βήμα 4
Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και τη σερβίρουμε μαζί με λεπτοκομμένες φέτες από το χοιρινό ψαρονέφρι . Αν θέλουμε περισσότερη πρωτεΐνη, προσθέτουμε μερικά κομμάτια τυρί φέτα.