βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώστε τα.
βήμα 2
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο το σκόρδο και έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, το τσίλι και τις γαρίδες. Ανακατεύουμε ελαφρά και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το χυμό λάιμ και σβήνουμε με κρασί. Μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε το σπανάκι.
βήμα 3
Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο βαθύ τηγάνι, μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, τα τοματίνια, το σχοινόπρασο και την τριμμένη παρμεζάνα.