Πρέπει να αποδεχτείτε cookies από το Youtube για να δείτε αυτό το βίντεο
Ριζότο με φασολάκια και σπανάκι
Δυναμωτικό, διαφορετικό σπανακόρυζο!
Προσιτό
4 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
400g πράσινα Φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
250g φύλλα σπανάκι, Bonduelle
300g ρύζι
1 κρεμμύδι
10 φύλλα δυόσμο
5 κ. σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι
Συστατικά για 4 άτομα
400g πράσινα Φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
250g φύλλα σπανάκι, Bonduelle
300g ρύζι
1 κρεμμύδι
10 φύλλα δυόσμο
5 κ. σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι
Συνταγή που φτιάχτηκε με
Σπανάκι φύλλο-φύλλο
βήμα 1
Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι, ζεστάνετε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διαφανές και όχι να ροδοκοκκινίσει.
βήμα 2
Βάλτε στο κρεμμύδι το ρύζι και, ανακατεύοντας συνεχώς, μαγειρέψτε το για 1. Ρίξτε 500ml νερό και βράστε για 20. Το ριζότο πρέπει να είναι κολλώδες, αλλά οι κόκκοι ρυζιού σπυρωτοί.
βήμα 3
Βάλτε το σπανάκι σε νερό που βράζει, προσθέστε 6 φύλλα δυόσμου και κάντε τα πουρέ σε ένα μπλέντερ. Βράστε τα φασολάκια και στραγγίξτε τα σε ένα σουρωτήρι. Κόψτε τα σε μικρά κομματάκια.
βήμα 4
Προσθέστε στο ρύζι το σπανάκι, τα φασολάκια και τον υπόλοιπο κομμένο δυόσμο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και σερβίρετε.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε ένα ακόμη υλικό στο ριζότο: τριμμένη παρμεζάνα.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος▶
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουτάκια κοτόπουλου με πράσι...
Εκλεπτυσμένες γεύσεις σε ένα μοναδικό συνδυασμό!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Τραγανό ασιατικό κοτόπουλο με...
Ασιατικό πιάτο, προσαρμοσμένο στα γούστα σου! Εύκολο και πεντανόστιμο!