βήμα 1
Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, σοτάρουμε το Mexico Mix και το ρύζι για 10 λεπτά, αλατίζουμε και σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι.
βήμα 2
Σε ένα μικρό μπολ, ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το μέλι, αλάτι και πιπέρι.
βήμα 3
Μεταφέρουμε τα λαχανικά με το ρύζι σε ένα μπολ και προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον μαϊντανό και το σέλινο. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing, ανακατεύουμε καλά και η σαλάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.