βήμα 1
Ετοιμάζουμε το κουσκούς. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε 2 κούπες νερό. Μόλις ολοκληρωθεί ο βρασμός βάζουμε 1 κούπα κουσκούς και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 7-10 λεπτά.
βήμα 2
Βράζουμε τα αυγά για 5-6 λεπτά, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στα 4.
βήμα 3
Σοτάρουμε ελαφρά τις φέτες προσούτο με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι μέχρι να γίνουν τραγανές. Πασπαλίζουμε με λίγο κάρι.
βήμα 4
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας – τα μαρούλια, το κουσκούς, τον μαϊντανό, τα ραπανάκια, το κρεμμυδάκι, το Mexico mix και τη ρόκα. Προσθέτουμε το τραγανό προσούτο και αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ελαφρά. Τέλος, διακοσμούμε με τα αυγά που έχουμε κόψει σε φετούλες.