βήμα 1
Βράζουμε τα ανάμικτα λαχανικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν αρκετά, περίπου 10 λεπτά. Σημείωση: τα 3 ανάμικτα λαχανικά Bonduelle είναι περασμένα από τον ατμό πριν την κατάψυξη και έτσι δε χρειάζονται πολύ μαγείρεμα, αλλά στην συγκεκριμένη συνταγή θέλουμε να μαλακώσουν αρκετά για να φτιάξουμε τον πουρέ.
βήμα 2
Σουρώνουμε και βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με το σύρμα, μέχρι να λιώσουν τα λαχανικά και να γίνουν πουρές. Δε πειράζει εάν μείνουν κάποια κομμάτια λαχανικών ολόκληρα, δε χρειάζεται να είναι βελούδινος ο πουρές! Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε ξανά.
βήμα 3
Στρώνουμε τον ½ πουρέ σ’ ένα ταψάκι ή πυρέξ και από πάνω βάζουμε τη μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια. Καλύπτουμε με τον υπόλοιπο πουρέ, απλώνουνε το ψιλοκομμένο σαλάμι αέρος, πασπαλίζουμε με το τυρί γκούντα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Απολαύστε σουφλέ με πουρέ λαχανικών και σαλάμι αέρος με την παρέα, την οικογένεια και τα παιδιά! Πανεύκολο, θρεπτικό και πεντανόστιμο φαγητό, δια χειρός Βασίλη Καλλίδη!
Περισσότερες γευστικές ΛAXANISTAS συνταγές και νόστιμες Bonduelle συνταγές για ονειρικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.