ΛΑΧΑΝΙSTAS Πράσινα φασολάκια με κρέμα παρμεζάνας
Ένα λαχταριστό συνοδευτικό !
Εύκολο
2 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
400 g κατεψυγμένα φασολάκια Bonduelle, περασμένα στον ατμό πριν την κατάψυξη
200 ml κρέμα γάλακτος
50 g παρμεζάνα
50 ml ζωμός κοτόπουλο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κυβάκι βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
200 ml κρέμα γάλακτος
50 g παρμεζάνα
50 ml ζωμός κοτόπουλο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κυβάκι βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
400 g κατεψυγμένα φασολάκια Bonduelle, περασμένα στον ατμό πριν την κατάψυξη
200 ml κρέμα γάλακτος
50 g παρμεζάνα
50 ml ζωμός κοτόπουλο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κυβάκι βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
200 ml κρέμα γάλακτος
50 g παρμεζάνα
50 ml ζωμός κοτόπουλο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κυβάκι βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
- βήμα 1Λιώνουμε το βούτυρο σε ζεστό τηγανάκι και σοτάρουμε το σκόρδο.
- βήμα 2Προσθέτουμε τα πράσινα φασολάκια και ρίχνουμε το ζωμό
- βήμα 3Αφού μαγειρευτούν για λίγα λεπτά τα φασολάκια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα
- βήμα 4Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε!
Ανακαλύψτε επίσης