Τα φασόλια κανελίνι είναι ένα ιδανικό προϊόν για σούπες, σαλάτες και χούμους.

Με την τεχνολογία Vapeur (στον ατμό), τα λαχανικά μαγειρεύονται στον ατμό και προετοιμάζονται σε κενό αέρος ακόμη και πριν κονσερβοποιηθούν. Έτσι, δεν διατηρούν μόνο τη γεύση, το χρώμα και τις θρεπτικές τους ιδιότητες αλλά μπορούν και να καταναλωθούν απευθείας από την κονσέρβα!

καθαρό βάρος: 310 g στραγγισμένο βάρος: 250 g
συστατικά

Μουλιασμένα ξερά λευκά φασόλια, νερό, αλάτι, σκληρυντικός παράγοντας: χλωριούχο ασβέστιο.

Ίχνη από Σόγια.

διατροφικές αξίες

για 100g
Ενέργεια σε kJ 375 kJ
Ενέργεια (kcal) 89 kcal
Λιπαρά (g) 1,0 g
Εκ των οποίων κορεσμένα (g) 0,2 g
Υδατάνθρακες (g) 10 g
Εκ των οποίων σάκχαρα (g) 0,6 g
Εδώδιμες ίνες (g) 7,0 g
Πρωτεΐνες (g) 6,6 g
Αλάτι (g) 0,56 g
Βιταμίνη B9 συνολικά (µg) 73,6 µg
μαγειρεύω

Το προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά, είναι αποστειρωμένο και έτοιμο προς βρώση.

συντήρηση

Να καταναλώνεται, κατά προτίμηση, πριν από την ημερομηνία στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Ημερομηνία παραγωγής και ο αριθμός παρτίδας αναφέρονται στο κάτω μέρος της κονσέρβας. Να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο στους 4 βαθμούς για 48 ώρες, μέσα σε ένα καθαρό και κλειστό δοχείο τροφίμων.

Μετά το άνοιγμα, να καταναλωθεί το μέγιστο μέσα σε 48 ώρες

Ανακαλύψτε τις συνταγές μας

ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος
ανακαλύψτε επίσης