Τα ρεβίθια μαγειρεύονται στον ατμό για να διατηρηθούν όλες οι βιταμίνες, η γεύση και η υφή τους.
Με την τεχνολογία Vapeur (στον ατμό), τα λαχανικά μαγειρεύονται στον ατμό και προετοιμάζονται σε κενό αέρος ακόμη και πριν κονσερβοποιηθούν. Έτσι, δεν διατηρούν μόνο τη γεύση, το χρώμα και τις θρεπτικές τους ιδιότητες αλλά μπορούν και να καταναλωθούν απευθείας από την κονσέρβα!
soaked dried chick peas, water, salt
για 100g | ||
---|---|---|
Ενέργεια σε kJ | 500 kJ | |
Ενέργεια (kcal) | 119 kcal | |
Λιπαρά (g) | 2,2 g | |
Εκ των οποίων κορεσμένα (g) | 0,2 g | |
Υδατάνθρακες (g) | 15 g | |
Εκ των οποίων σάκχαρα (g) | 0,5 g | |
Εδώδιμες ίνες (g) | 7,7 g | |
Πρωτεΐνες (g) | 6,0 g | |
Αλάτι (g) | 0,60 g |
Το προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά, είναι αποστειρωμένο και έτοιμο προς βρώση.
Να καταναλώνεται, κατά προτίμηση, πριν από την ημερομηνία στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Ημερομηνία παραγωγής και ο αριθμός παρτίδας αναφέρονται στο κάτω μέρος της κονσέρβας. Να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο στους 4 βαθμούς για 48 ώρες, μέσα σε ένα καθαρό και κλειστό δοχείο τροφίμων.
Μετά το άνοιγμα, να καταναλωθεί το μέγιστο μέσα σε 48 ώρες
Ανακαλύψτε τις συνταγές μας
Φιλέτo σολομού με μείγμα δημητριακών και λαχανικών
Σαλάτα καλαμπόκι με πράσινα φύλλα εποχής
Αρακάς με σάλτσα ντομάτας και μυρωδικά