ΛΑΧΑΝΙSTAS Τραγανό ασιατικό κοτόπουλο με πράσινα φασολάκια
Ασιατικό πιάτο, προσαρμοσμένο στα γούστα σου! Εύκολο και πεντανόστιμο!
Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
400 g Πράσινα φασολάκια στον ατμό Bonduelle
400 g στήθος κοτόπουλο
30 g κορν φλάουρ
1 σκελίδα σκόρδο
10 g τζίντζερ
1 κ.σ. σόγια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
γλυκιά σος τσιλι
σουσάμι
αλάτι
400 g στήθος κοτόπουλο
30 g κορν φλάουρ
1 σκελίδα σκόρδο
10 g τζίντζερ
1 κ.σ. σόγια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
γλυκιά σος τσιλι
σουσάμι
αλάτι
Συστατικά για 2 άτομα
400 g Πράσινα φασολάκια στον ατμό Bonduelle
400 g στήθος κοτόπουλο
30 g κορν φλάουρ
1 σκελίδα σκόρδο
10 g τζίντζερ
1 κ.σ. σόγια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
γλυκιά σος τσιλι
σουσάμι
αλάτι
400 g στήθος κοτόπουλο
30 g κορν φλάουρ
1 σκελίδα σκόρδο
10 g τζίντζερ
1 κ.σ. σόγια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
γλυκιά σος τσιλι
σουσάμι
αλάτι
- βήμα 1Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκίτσες και τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με τη σόγια σος και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι το κοτοπουλο να έχει καλυφθεί από το μίγμα.
- βήμα 2Σε βαθύ τηγάνι τηγανίζουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να χρυσίσει. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το τζίντερ και τα προσθέτουμε μαζί με τα φασολάκια στο τηγάνι.
- βήμα 3Σοτάρουμε για λίγα λεπτά και έπειτα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τη γλυκιά σος τσιλι και μαγειρεύουμε για ακόμη 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε σπόρους σησαμιού και έτοιμο το ασιατικό μας δείπνο!
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουτάκια κοτόπουλου με πράσινα φασολάκια & sauce μουστάρδας
Εκλεπτυσμένες γεύσεις σε ένα μοναδικό συνδυασμό!
Ρολό χοιρινού με φασόλια
Ζεστό, λαχταριστό, θρεπτικό!
Ριζότο με φασολάκια και σπανάκι
Δυναμωτικό, διαφορετικό σπανακόρυζο!
Ανακαλύψτε επίσης