βήμα 1
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λευκό κρεμμύδι, το σκόρδο και το κονκασέ για 5 λεπτά. Έπειτα, προσθέτουμε το μείγμα καλαμποκιού με τα κόκκινα φασόλια, την πιπεριά τσίλι, το κύμινο, την πάπρικα, το ταμπάσκο, το αλάτι και το πιπέρι.
βήμα 2
Σε ένα δοχείο πολτοποιούμε το λευκό κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι μέχρι να γίνουν μια κρεμώδης πάστα.
βήμα 3
Γεμίζουμε τα τάκος με το μείγμα που έχουμε σωτάρει, προσθέτουμε το αβοκάντο και τα ραπανάκια σε φέτες μαζί με μια κουταλιά της σούπας από την πάστα.