βήμα 1
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα ψαριού και πασπαλίζουμε με αρωματικά βότανα, δενδρολίβανο , ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Σε ελαφρώς λαδωμένη σχάρα ψήνουμε τα φιλέτα για 5-8 λεπτά, ανάλογα με τη φωτιά και το πάχος του ψαριού.Δίπλα βάζουμε μισό λάιμ, ενώ από το άλλο μισό περιχύνουμε το χυμό του.
βήμα 2
Ετοιμάζουμε τη γαρνιτούρα σοτάροντας το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο και μετά ρίχνουμε τις μισές κόκκινες πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε. Στραγγίζουμε το καλαμπόκι και ρίχνουμε όλο το περιεχόμενο της κονσέρβας και σβήνουμε με λευκό κρασί. Μετά από 3 λεπτά προσθέτουμε το μέλι, την σος τσίλι, 1 κούπα ζωμό λαχανικών και μαϊντανό και αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
βήμα 3
Eτοιμάζουμε τη σάλτσα από ηλιόσπορους που ζεσταίνουμε σε λίγο ελαιόλαδο και έπειτα προσθέτουμε τις υπόλοιπες κόκκινες πιπεριές, το λευκό κρασί, και αλατοπιπερώνουμε. Έπειτα προσθέτουμε τους σπόρους μουστάρδας, το μέλι και το ζωμό και αφήνουμε να βράσει για λίγο. Χτυπάμε το μίγμα με ραβδομπλέντερ. Για το σερβίρισμα τοποθετούμε το ψάρι περιχύνοντας με τη σάλτσα και δίπλα γαρνίρουμε με το καλαμπόκι. Προαιρετικά διακοσμούμε με ραπανάκια, δαφνόφυλλα, βρώσιμα λουλούδια ή ντοματίνια.