βήμα 1
Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου και προσθέτουμε βασιλικό, ρίγανη και πάπρικα.
βήμα 2
Τοποθετούμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με ελαιόλαδο βάζοντας δίπλα στα μπουτάκια κοτόπουλου μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25- 30’.
βήμα 3
Στο μεταξύ ετοιμάζουμε μια φίνα sauce αναμιγνύοντας τη μουστάρδα, τους σπόρους μουστάρδας, το ελαιόλαδο, την κάπαρη, τον μαϊντανό και το μέλι, μέχρι να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή.
βήμα 4
Σοτάρουμε τα πράσινα φασολάκια μαζί με τις τομάτες και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ρίγανη και αφήνουμε να σιγορβράση σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε τον άνηθο.
Σερβίρουμε τα μπουτάκια σε ένα πιάτο, με συνοδευτικό τα φασολάκια μας και τη sauce μουστάρδας. Άλλο ένα ξεχωριστό πιάτο είναι έτοιμο!