Πρέπει να αποδεχτείτε cookies από το Youtube για να δείτε αυτό το βίντεο
Ρολό χοιρινού με φασόλια
Ζεστό, λαχταριστό, θρεπτικό!
Προσιτό
4 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
1 κονσέρβα (400g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
600g ρολό χοιρινό
1 ματσάκι κόλιανδρο
2 κ. σ. σόγια σως
1 τζίντζερ
4 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σ. λάδι
Πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
1 κονσέρβα (400g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
600g ρολό χοιρινό
1 ματσάκι κόλιανδρο
2 κ. σ. σόγια σως
1 τζίντζερ
4 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σ. λάδι
Πιπέρι
Συνταγή που φτιάχτηκε με
Κόκκινα φασόλια
βήμα 1
Κόψτε το κρέας σε λωρίδες και καλύψτε το με πιπέρι και σόγια σως. Αφήστε για 15.
βήμα 2
Ψιλοκόψτε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κόλιανδρο.
βήμα 3
Σε ένα μεγάλο ταψί ζεστάνετε τη μισή ποσότητα λαδιού και τηγανίστε το κρέας σε υψηλή φωτιά. Βάλτε το σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι, στο λάδι που περίσσεψε, ανακατέψτε και μαγειρέψτε τα υπόλοιπα υλικά.
βήμα 4
Προσθέστε τα φασόλια με τη σως και βράστε τα. Βάλτε το κρέας πάλι στο τηγάνι και ανακατέψτε για άλλα 5. Πριν σερβίρετε, βάλτε λίγο κόλιανδρο για γαρνιτούρα.