βήμα 1
Ανοίγουμε τη ζύμη με ένα πλάστη, πασπαλίζοντας με αλεύρι- τόσο όσο χρειάζεται για να μην κολλάει. Σχηματίζουμε μια στρογγυλή βάση στα 28 εκατοστά περίπου (ανάλογα το ταψί μας).
βήμα 2
Ετοιμάζουμε την σάλτσα: σοτάρουμε 3 σκελίδες σκόρδο σε ελαιόλαδο. Μόλις χρυσαφίσει ελαφρά προσθέτουμε το χυμό τομάτας, το βασιλικό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά.
βήμα 3
Απλώνουμε τη σάλτσα επάνω στη βάση της πίτσας και προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, την παρμεζάνα και το βασιλικό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 με 20 λεπτά. Αφού τη βγάλουμε από το φούρνο, στολίζουμε με μια χούφτα ρόκα και 3-4 φυλλαράκια βασιλικού