βήμα 1
Κόψτε τα μήλα σε κύβους και ανακατέψτε τα με τα επίσης κομμένα σε κύβους κρεμμύδια.
βήμα 2
Βάλτε το περιεχόμενο της κονσέρβας Mexico Mix σε ένα μπολ, και ξεχωριστά την γκοργκοντζόλα.
βήμα 3
Χωρίς το καπάκι του, το άδειο κουτί του Mexico Mix μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει μια τορτίγια σε μικρά στρογγυλά κομμάτια.
βήμα 4
Βάλτε μαζί τα μήλα, τα κρεμμύδια, τα καρύδια, το τυρί κρέμα και τους 2 κρόκους και ανακατέψτε καλά.
βήμα 5
Σε ένα ταψάκι για muffin, τοποθετήστε τα κομμάτια της τορτίγας γεμισμένα με ένα στρώμα από το μείγμα, μια κουταλιά Mexican Mix και μετά ένα ακόμα στρώμα μείγματος. Τέλος, βάλτε από πάνω ένα μικρό κομμάτι μοτσαρέλα.
βήμα 6
Αφήστε το ταψάκι στο φούρνο για 1’ στους 140°C.