Πρέπει να αποδεχτείτε cookies από το Youtube για να δείτε αυτό το βίντεο
Πολύχρωμα pancakes με πατζάρι, καλαμπόκι & αρακά
Για μικρούς και μεγάλους φίλους!
Πολύπλοκο
4 άτομα
46 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
1 κονσέρβα (400g) παντζάρια σε κύβους, Bonduelle
1 κονσέρβα (170g) γλυκό καλαμπόκι Gold Bonduelle
200g αρακάς έξτρα φίνος στον ατμό Bonduelle
2 αυγά
100g τριμμένο κίτρινο τυρί
1 ποτήρι αλεύρι
½ ποτήρι Light κρέμα γάλατος
8 κ. σ. sour cream 15%
4 κ. σ. λάδι
Αλάτι
Συστατικά για 4 άτομα
1 κονσέρβα (400g) παντζάρια σε κύβους, Bonduelle
1 κονσέρβα (170g) γλυκό καλαμπόκι Gold Bonduelle
200g αρακάς έξτρα φίνος στον ατμό Bonduelle
2 αυγά
100g τριμμένο κίτρινο τυρί
1 ποτήρι αλεύρι
½ ποτήρι Light κρέμα γάλατος
8 κ. σ. sour cream 15%
4 κ. σ. λάδι
Αλάτι
Συνταγή που φτιάχτηκε με
Γλυκό καλαμπόκι GOLD
Aρακάς
βήμα 1
Κάντε πουρέ τα παντζάρια και το καλαμπόκι ξεχωριστά και βάλτε τα σε δύο μπολ.
βήμα 2
Βράστε τον αρακά σε αλατισμένο νερό για 3 με 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει, στραγγίξτε τον και κάντε τον και αυτόν πουρέ με ένα μίξερ. Χωριστά, αναμίξτε την κρέμα με το αλεύρι, το τριμμένο τυρί, τα χτυπημένα αυγά και το αλάτι.
βήμα 3
Χωρίστε τη ζύμη σε 3 μέρη: ένα μέρος για τον πουρέ παντζαριού, ένα για τον πουρέ αρακά και ένα για τον πουρέ καλαμπόκι. Μπορείτε να προσθέσετε λίγη κρέμα γάλακτος, για πιο αραιή και απαλή υφή.
βήμα 4
Τηγανίστε τα pancakes σε μέτρια φωτιά με λίγο λάδι. Σερβίρετε 3 pancakes ανά μερίδα με sour cream.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε φρέσκο κατεψυγμένο αρακά, γιατί έχει καλύτερη γεύση και πιο ζωηρό χρώμα. Μπορείτε να προσθέσετε φρεσκοκομμένα βότανα και σκόρδο στην sour cream.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος▶
ΛΑΧΑΝΙSTAS Απαλή κρεμώδης σούπα αρακά με...
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα!
Μια κρεμώδης απόλαυση για όλες τις αισθήσεις!
ΛΑΧΑΝΙSTAS πολύχρωμο Buddha Bowl
Τέλεια ισορροπημένος συνδυασμός πρωτεΐνης και φυτικών ινών!