ΛΑΧΑΝΙSTAS Μuffins με σπανάκι και σοκολάτα
Η τέλεια ιδέα για το πάρτι σου!
Εύκολο
4 άτομα
35 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
200 gr σπανάκι φύλλο φύλλο Bonduelle
1 μεγάλη μπανάνα
2 αυγά
150 ml γάλα
2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 κ.γ. βανίλια
150 gr αλεύρι
150 gr βρώμη
1 κ.σ. μπεικιν πάουντερ
1 κ.σ. σόδα
75 gr καστανή ζάχαρη
Λίγο αλατάκι
3 κ.σ. κακάο
1 μεγάλη μπανάνα
2 αυγά
150 ml γάλα
2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 κ.γ. βανίλια
150 gr αλεύρι
150 gr βρώμη
1 κ.σ. μπεικιν πάουντερ
1 κ.σ. σόδα
75 gr καστανή ζάχαρη
Λίγο αλατάκι
3 κ.σ. κακάο
Συστατικά για 4 άτομα
200 gr σπανάκι φύλλο φύλλο Bonduelle
1 μεγάλη μπανάνα
2 αυγά
150 ml γάλα
2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 κ.γ. βανίλια
150 gr αλεύρι
150 gr βρώμη
1 κ.σ. μπεικιν πάουντερ
1 κ.σ. σόδα
75 gr καστανή ζάχαρη
Λίγο αλατάκι
3 κ.σ. κακάο
1 μεγάλη μπανάνα
2 αυγά
150 ml γάλα
2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 κ.γ. βανίλια
150 gr αλεύρι
150 gr βρώμη
1 κ.σ. μπεικιν πάουντερ
1 κ.σ. σόδα
75 gr καστανή ζάχαρη
Λίγο αλατάκι
3 κ.σ. κακάο
- βήμα 1Στο multi ρίχνουμε το σπανάκι (αφού το έχουμε ξεπαγώσει), τη μπανάνα σε κομματάκια και το γάλα και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- βήμα 2Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βρώμη, το μπεικιν πάουντερ, τη σόδα, τη ζάχαρη, λίγο αλατάκι και το κακάο και προσθέτουμε και το μίγμα που χτυπήσαμε στο Multi.
- βήμα 3Τέλος προσθέτουμε και τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια και το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε ελαφρά.
- βήμα 4Τοποθετούμε το μίγμα μας μέσα σε ειδικά χαρτάκια για Muffins που έχουμε βάλει μέσα σε ειδικό ταψάκι 12 θέσεων.
- βήμα 5Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25’.
Ανακαλύψτε επίσης