ΛΑΧΑΝΙSTAS Ριζότο από φαγόπυρο με κολοκύθα και μανιτάρια
Λαχταριστό, πλούσιο και εύκολο πιάτο
Προσιτό
2 άτομα
20 λεπτά
Υψηλό
Συστατικά
για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μίγμα με φαγόπυρο και κολοκύθα
100g μανιτάρια champignon
50 g βούτυρο
20g τριμμένη παρμεζάνα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
50g σπανάκι baby
λίγα φύλλα φασκόμηλου
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
100g μανιτάρια champignon
50 g βούτυρο
20g τριμμένη παρμεζάνα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
50g σπανάκι baby
λίγα φύλλα φασκόμηλου
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μίγμα με φαγόπυρο και κολοκύθα
100g μανιτάρια champignon
50 g βούτυρο
20g τριμμένη παρμεζάνα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
50g σπανάκι baby
λίγα φύλλα φασκόμηλου
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
100g μανιτάρια champignon
50 g βούτυρο
20g τριμμένη παρμεζάνα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
50g σπανάκι baby
λίγα φύλλα φασκόμηλου
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
- βήμα 1Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
- βήμα 2Κόβουμε τα μανιτάρια στη μέση
- βήμα 3Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί, με λίγο βούτυρο κι έπειτα προσθέτουμε τα μανιτάρια
- βήμα 4Ζεσταίνουμε το Bonduelle Cereali μίγμα με κολοκύθα και φαγόπυρο, σε ξεχωριστό σκεύος
- βήμα 5Προσθέτουμε τα σοταρισμενα μανιτάρια και τα φύλλα φασκόμηλου και στολίζουμε με το baby σπανάκι
- βήμα 6Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS Ζεστή σαλάτα με αγριοσίταρο, κολοκύθα και τυρί
Μια θρεπτική και λαχταριστή συνταγή!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Σουφλέ κοτόπουλου με κριθάρι και πράσινα φασολάκια
Μια γευστική έκπληξη- έκρηξη πρωτεϊνης για τους αγαπημένους σας
Ριζότο με φασολάκια και σπανάκι
Δυναμωτικό, διαφορετικό σπανακόρυζο!
Ανακαλύψτε επίσης