1. >Apo to 1853
  2. >Bonduelle, ο σύμμαχός σου σε μία διατροφή που σε γεμίζει φρεσκάδα!

Bonduelle, ο σύμμαχός σου σε μία διατροφή που σε γεμίζει φρεσκάδα!

Η Bonduelle, σύμμαχος στην καθημερινότητα του Έλληνα καταναλωτή, έρχεται να προσφέρει προϊόντα λαχανικών υψηλής ποιότητας απαντώντας στην ανάγκη που εδώ και χρόνια έχει διαμορφωθεί για έναν καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα κονσερβοποιημένα και κατεψυγμένα λαχανικά της Bonduelle διατηρούν όλα τα ευεργετικά διατροφικά τους συστατικά και είναι γεμάτα φρεσκάδα. Μια φρεσκάδα που με τη σειρά της αποτυπώνεται και σε εσένα.

«Τη φρεσκάδα τους να ‘χεις όλο το χειμώνα»…
Αυτό είναι και το κύριο μήνυμα της Bonduelle στη νέα της διαφημιστική καμπάνια η οποία στοχεύει στο να προσφέρει στους καταναλωτές τις λύσεις ώστε να φροντίζουν για την καλύτερη και πληρέστερη διατροφή εκείνων και των αγαπημένων τους.

Ανεξάρτητα εποχής, ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα προϊόντα της Bonduelle, γεμίζουν το τραπέζι μας με υψηλές διατροφικές αξίες και ποιότητα. Δεν περιέχουν ζάχαρη και συντηρητικά, είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, 100% φυτική προέλευσης και πολλά εξ αυτών είναι έτοιμα προς κατανάλωση ή απαιτούν ελάχιστο χρόνο για την παρασκευή τους.

Η νέα καμπάνια βασίστηκε στα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Bonduelle κατά την περίοδο του Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2023.

Στην έρευνα αυτή, η πλειονότητα των ερωτηθέντων απάντησε ότι έχει αυξήσει, σε σχέση με πέρυσι την κατανάλωση λαχανικών για να διασφαλίσει την καλύτερη και ποιοτικότερη διατροφή της οικογένειάς τους και φροντίζουν να μαγειρεύουν στο σπίτι.

Τα ελληνικά πιάτα που παρουσιάζονται στη νέα καμπάνια, παρασκευασμένα με τα προϊόντα της Bonduelle, έρχονται να ενισχύσουν την τάση αυτή των καταναλωτών και να προσφέρουν την πιο αξιόπιστη λύση για την καλύτερη και πληρέστερη διατροφή που τους γεμίζει φρεσκάδα