1. >Apo to 1853
  2. >H ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ! Αποκλειστική Τεχνολογία Vapeur

H ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ! Αποκλειστική Τεχνολογία Vapeur


Ανακαλύψτε τα κατεψυγμένα λαχανικά της σειράς Vapeur από την Bonduelle. Μαγειρεμένα στον ατμό πριν καταψυχθούν, σας προσφέρουν ευκολία και οικονομία χρόνου, αφού ετοιμάζονται σε ελάχιστα λεπτά.

Τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο μοναδικά;
Μα φυσικά ο ατμός!
Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Vapeur της Bonduelle, τα λαχανικά μας, αφού καθαριστούν, πλυθούν και ελεγχθούν λεπτομερώς, μαγειρεύονται στον ατμό στους 120ο C και αμέσως μετά καταψύχονται στους -40 ο C.
Η τεχνολογία αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι, αν και κατεψυγμένα, τα λαχανικά διατηρούν το ζωντανό χρώμα, τη νοστιμιά, αλλά και τη θρεπτική αξία των φρέσκων.
 

Και κάτι ακόμα! Ετοιμάζονται σε 3 μόλις λεπτά, και είναι πάντα στη διάθεσή σας για ένα γρήγορο, εύκολο, νόστιμο και θρεπτικό γεύμα στο τηγάνι, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο μικροκυμάτων! 

Η σειρά Vapeur περιλαμβάνει:

Αρακάς έξτρα φίνος 750g
Επιλέγουμε μια εκλεκτή ποικιλία έξτρα φίνου αρακά, με γλυκιά γεύση, εύπεπτου και λεπτόφλουδου, ο οποίος φτάνει στο πιάτο σας τραγανός, γευστικός και θρεπτικός σαν φρέσκος. Και το σημαντικότερο, δε χρειάζεται μαγείρεμα, αφού το έχουμε κάνει εμείς για εσάς. Απολαύστε τον σκέτο λαδερό, σε σούπες, σε τάρτες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε επίσης να τον συνδυάσετε με λαχταριστά fusilli με τυρί κρέμα ή με κουσκούς και σαφράν. Δείτε τις συνταγές μας.

Πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα 750g
Τα πράσινα φασολάκια Bonduelle προσδίδουν μια εκλεπτυσμένη γεύση  και θρεπτική αξία σε κάθε σας πιάτο. Μαγειρεμένα ήδη στον ατμό από εμάς, χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να ετοιμαστούν και να μπουν στις σαλάτες σας, να συνοδεύσουν τα κρεατικά σας ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε με κρέμα παρμεζάνας σε μια υπέροχη συνταγή.

3 ανάμικτα λαχανικά 750g
Τραγανές τουφίτσες μπρόκολου και κουνουπιδιού, σε συνδυασμό με ροδέλες καρότου, όλα περασμένα στον ατμό, έτοιμα να δώσουν στα πιάτα σας χρώμα, γεύση και βιταμίνες. Δοκιμάστε τα σε σουφλέ, σαλάτες, ζυμαρικά, ομελέτες, σαν συνοδευτικό ή σε μια πιο εξωτική εκδοχή με γαρίδες Teriyaki. Ανακαλύψτε τη συνταγή μας.

Καλή όρεξη!