Υγιεινά ζυμαρικά με σπανάκι και αρακά
Ένα vegetarian γεύμα!
Εύκολο
4 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
200 g αρακάς εξτρα φίνος στον ατμό Bonduelle
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
200 g αρακάς εξτρα φίνος στον ατμό Bonduelle
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
200g ζυμαρικά
200g σπανάκι Bonduelle
1 κ.σ. βούτυρο
200g μαλακό τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
- βήμα 1Λιώσε βούτυρο σε ένα τηγάνι και βάλε το σπανάκι. Βράσε τα μακαρόνια τόσο ώστε να παραμείνουν σφιχτά, στράγγιξέ τα και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι.
- βήμα 2Βράσε τον αρακά για 3, στράγγιξε και ρίξε πάνω από τα μακαρόνια.
- βήμα 3Κόψε μερικούς κύβους τυρί, βάλε αλάτι και πιπέρι και πρόσθεσέ τους στα ζυμαρικά.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
Λαχανικά της Άνοιξης με ελαφριά γεύση μουστάρδας
Ονειρική συνταγή για λαχανικά της Άνοιξης με ελαφριά γεύση μουστάρδας. Ένα πεντανόστιμο πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις.
ΛΑΧΑΝΙSTAS Λαχταριστά fusilli με αρακά & τυρί κρέμα
Τόσο λαχταριστά, που θα θες και δεύτερο πιάτο!
Κεφτέδες από αρακά με θυμάρι και μέλι
Μια απίστευτη γεύση!
Ανακαλύψτε επίσης