ΛΑΧΑΝΙSTAS Kαλοκαιρινές μπρουσκέτες τόνου με Texas Mix
Λαχταριστές γευστικές μπουκίτσες!
Εύκολο
2 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
1 κονσέρβα (340 g) Texas Mix GOLD Bonduelle
150 g τόνο σε ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πιπεριά τσίλι
Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
3-4 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι
5 φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
Λίγο καυτερό πιπέρι
150 g τόνο σε ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πιπεριά τσίλι
Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
3-4 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι
5 φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
Λίγο καυτερό πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
1 κονσέρβα (340 g) Texas Mix GOLD Bonduelle
150 g τόνο σε ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πιπεριά τσίλι
Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
3-4 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι
5 φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
Λίγο καυτερό πιπέρι
150 g τόνο σε ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πιπεριά τσίλι
Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
3-4 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι
5 φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
Λίγο καυτερό πιπέρι
- βήμα 1Κόβουμε τη μπαγκέτα σε 8- 10 φέτες , τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο στους 200°C για 4-5 λεπτά. Αφού ροδίσουν, τις αλείφουμε με σκόρδο για περισσότερο άρωμα.
- βήμα 2Ετοιμάζουμε τα υλικά για το μίγμα: ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το βασιλικό, στραγγίζουμε τον τόνο και την κονσέρβα Texas Mix και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με λίγο ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
- βήμα 3Απλώνουμε το μίγμα επάνω στις φετούλες ψωμιού και διακοσμούμε με λίγο καυτερό πιπέρι.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουράτα* με καλαμπόκι και πέστο
*Μπουράτα: χειροποίητη φρέσκια μοτσαρέλα με πλούσια γεύση βουτύρου, που κρύβει στο εσωτερικό της γέμιση από κρέμα γάλακτος, η οποία αποκαλύπτεται όταν την κόβεις.
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεσογειακή σαλάτα με καλαμπόκι & ελιές
Μια δροσερή, ελαφριά απόλαυση!
ΛΑΧΑΝΙSTAS σαλάτα Tofu με καλαμπόκι τσίλι
Eύκολη, δροσερή &, με ιδιαίτερη γεύση!
Ανακαλύψτε επίσης