ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών τρικολόρε
Για τους λάτρεις των ζυμαρικών, ένα γρήγορο, ελαφρύ και δροσερό πιάτο!
Εύκολο
1 άτομο
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 1 άτομο
310 g Bonduelle Mediterranean Mix Gold
100 g fusilli
2 κ.σ. μέλι
1 αυγό
ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
βασιλικός
σκόνη σκόρδου
αλάτι
πιπέρι
100 g fusilli
2 κ.σ. μέλι
1 αυγό
ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
βασιλικός
σκόνη σκόρδου
αλάτι
πιπέρι
Συστατικά για 1 άτομο
310 g Bonduelle Mediterranean Mix Gold
100 g fusilli
2 κ.σ. μέλι
1 αυγό
ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
βασιλικός
σκόνη σκόρδου
αλάτι
πιπέρι
100 g fusilli
2 κ.σ. μέλι
1 αυγό
ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
βασιλικός
σκόνη σκόρδου
αλάτι
πιπέρι
- βήμα 1Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε νερό με ελαιόλαδο και αλάτι. Μόλις το νερό βράσει, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να βράσουν για ακόμη 5 λεπτά
- βήμα 2Στο μεταξύ ετοιμάζουμε το dressing: ανακατεύουμε το μέλι, το ξύδι, μια κουταλιά ελαιόλαδο και τη σκόνη σκόρδου και τέλος προσθέτουμε λίγα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού
- βήμα 3Τοποθετούμε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ και από πάνω προσθέτουμε το μίγμα λαχανικών Bonduelle, το dressing και ανακατεύουμε. Για να εμπλουτίσουμε το πιάτο με περισσότερη πρωτεϊνη, μπορούμε να προσθέσουμε ένα αυγό βραστό. Καλή όρεξη!
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS πολύχρωμο Buddha Bowl
Τέλεια ισορροπημένος συνδυασμός πρωτεΐνης και φυτικών ινών!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουράτα* με καλαμπόκι και πέστο
*Μπουράτα: χειροποίητη φρέσκια μοτσαρέλα με πλούσια γεύση βουτύρου, που κρύβει στο εσωτερικό της γέμιση από κρέμα γάλακτος, η οποία αποκαλύπτεται όταν την κόβεις.
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεσογειακή σαλάτα με καλαμπόκι & ελιές
Μια δροσερή, ελαφριά απόλαυση!
Ανακαλύψτε επίσης