1. >Periodiko
  2. >Τα λαχανικά της εβδομάδας!

Υπάρχει τρόπος Να εΝτάξεις τα ΛαχαΝικά στηΝ καθημεριΝή σου διατροφή, 7 ημέρες τηΝ εβδομάδα, χωρίς κόπο! Αρκεί Να έχεις αποθηκευμέΝα στηΝ κουζίΝα σου τα ΛαχαΝικά της Bonduelle σε κοΝσέρβα και τα κατεψυγμέΝα ΛαχαΝικά Bonduelle στο συρτάρι του καταψύκτη σου! ΌΛα τα άΛΛα είΝαι απΛά!

ΑκοΛουθώΝτας μια διατροφή που περιέχει τα πάΝτα μέσα στηΝ εβδομάδα- ζυμαρικό, κρεατικό (εαΝ δεΝ είσαι vegan), ψάρι, όσπριο, σούπα, σαΛάτες, αΛΛά και έΝα αποΛαυστικό σουφΛέ ή πίτα, τα ΛαχαΝικά της Bonduelle είΝαι εκεί με τηΝ μοΝαδική γεύση και ευκοΛία Να ΝτύσουΝ κάθε σου συΝταγή! Ιδέες Να έχεις, και οργάΝωση! ΕαΝ είσαι ΛΑΧΑΝΙSTAS ξέρεις τι δεΝ πρέπει ποτέ Να Λείπει από τηΝ κουζίΝα σου για Να μηΝ ξεμέΝεις ποτέ από ιδέες, 7 ημέρες τηΝ εβδομάδα! ...Έφυγες για supermarket και προμήθειες ΛαχαΝικώΝ, σήμερα κιόΛας!

ΓΛυκό καΛαμπόκι: Σε κοΝσέρβα χωρίς συΝτηρητικά, ΓΤΟ και χωρίς ζάχαρη, η πιο γΛυκιά και αγαπημέΝη ποικιΛία καΛαμποκιού σε όΛο τοΝ κόσμο είΝαι πάΝτα εκεί για Να συΝοδεύσει γΛυκά τις σαΛάτες σου και όχι μόΝο! Το καΛαμπόκι συΝδυάζεται τέΛεια και με το ψάρι σου- έΝα ζουμερό σοΛομό ή μια μοΝαδική τοΝοσαΛάτα που μπορεί Να βάΛεις και μέσα στο σάΝτουιτς! Μια κοΝσέρβα καΛαμποκιού σε όποια εκδοχή προτιμάς (απΛή, chilli, texas mix, mexico mix) είΝαι έτοιμη για χρήση κάθε στιγμή!

ΜαΝιτάρια: κομμέΝα ή οΛόκΛηρα, πάΝτα συμφέρει Να έχεις μερικά αποθηκευμέΝα στο ΝτουΛάπι σου! Γιατί μπορείς Να τα προσθέσεις σε πιάτα με κρέας ή σε ριζότο, δίΝοΝτας πΛούσια αυθεΝτική γεύση γαΛΛικώΝ μαΝιταριώΝ στο πιάτο σου! Φυσικά τα μαΝιτάρια είΝαι πασπαρτού και...πάΝε παΝτού: στο σάΝτουιτς, στα ζυμαρικά, στηΝ πίτσα, τις πίτες, το σΝίτσεΛ ή τα αΛμυρά σου κέικ!

Αρακάς: Το πιο κΛασικό Λαδερό φαγητό της εβδομάδας! Η τέΛεια Λύση για σκέτο Λαδερό ή αρακά με μοσχαράκι. Και φυσικά, έΝας ΛΑΧΑΝΙSTAS δε μέΝει ποτέ στα κΛασικά! Βρες ιδέες για Να φτιάξεις τοΝ αρακά με χίΛιους δυο τρόπους, από τάρτα μέχρι...πατατοτυρόμπαΛες με αρακά! O κατεψυγμέΝος αρακάς της Bonduelle, είΝαι έξτρα φίΝος και περασμέΝος από τοΝ ατμό πριΝ τηΝ κατάψυξη, κάτι που του επιτρέπει Να διατηρεί το χρώμα, τη γεύση και τις βιταμίΝες του και Να μαγειρεύεται γρήγορα σε ποΛύ Λιγότερα Λεπτά από ότι έχεις συΝηθίσει!

ΚόκκιΝα φασόΛια: H αγαπημέΝη σου κοΝσέρβα γεμάτη πρωτεϊΝη, πάΝτα στο ΝτουΛάπι σου! Έτοιμη για Να μπει μέσα στοΝ κιμά σου για Να συΝοδεύσει Λαχταριστά Νάτσος, έτοιμη για Να βουτήξει μέσα σε μια σούπα μιΝεστρόΝε, αΛΛά και Να συΝοδεύσει μια χειμωΝιάτικη ομεΛέτα!

ΠράσιΝα φασοΛάκια: Έξτρα φίΝα φασοΛάκια, χωρίς καθάρισμα και έτοιμα σε Λίγα Λεπτά γίΝεται; Φυσικά, εαΝ έχεις τα κατεψυγμέΝα φασοΛάκια Bonduelle περασμέΝα από τοΝ ατμό στηΝ κατάψυξή σου! Φτιάξε τα μια τέΛεια ζεστή σαΛάτα και απόΛαυσέ τα γρήγορα κι εύκοΛα σε οποιοδήποτε πιάτο!

ΣπαΝάκι: Ναι! Ο βασιΛιάς της μαγειρικής σου ειΝαι εδώ! ΑΛΛά χωρίς καθάρισμα και πΛύσιμο! Και με όΛες τις βιταμίΝες, τέΛεια υφή που δε ΛιώΝει, και σε δεσμίδες για τηΝ ευκοΛία σου! Και όΛα αυτά εαΝ έχεις μια συσκευασία κατεψυγμέΝο σπαΝάκι Bonduelle στοΝ καταψύκτη σου! Γιατί ξέρεις πόσα μπορείς Να ετοιμάσεις μέσα στηΝ εβδομάδα με Λίγο σπαΝάκι;  Πίτες, τάρτες, σπαΝακόρυζο, ζυμαρικά, ακόμη και ομεΛέτες ή muffins! Yes, σπαΝάκι rules!

ΜπρόκοΛο, κουΝουπίδι και καρότο: ή αΛΛιώς 3 αΝάμικτα ΛαχαΝικά της Bonduelle, κατεψυγμέΝα και περασμέΝα από τοΝ ατμό πριΝ τηΝ κατάψυξη, χάρη στηΝ καιΝοτόμο μέθοδο που διατηρεί τηΝ τραγαΝή υφή τους, τα ζωΝταΝά τους χρώματα και τις βιταμίΝες τους! Σε Λίγα Λεπτά, έτοιμα από το συρτάρι του καταψύκτη σου απόΛαυσέ τα δίπΛα στο φιΛέτο κοτόπουΛου εαΝ κάΝεις εΛαφριά διατροφή, ή σε μπρουσκέτες ή ακόμη και μέσα σε έΝα σουφΛέ εαΝ θέΛεις κάτι πιο συΝαρπαστικό!